Tel/Fax: 0261.713.711; Mobil: 0745.641.668

Bine ati venit in magazinul online dedicat echipamentelor de instalatii termice.

Comercializam o gama variata de centrale termice,boilere,radiatoare,panouri solare,cazane cu gazeificare,puffere,incalzire in pardoseala,cazane pe peleti.Programul Casa Verde 2012.

Deasemenenea oferta noastra cuprinde o gama variata de puffer fara serpentina, puffere cu o serpentina, puffere cu doua serpentine, puffere solare, cazane termice pe peleti, cazane termice pe lemn, cazane cu gazeificare, cazane cu semigazeificare, centrale termice cu tiraj natural, centrale termice in condensatie, boilere termoelectrice, boilere tanc in tanc, boilere electrice, boilere igienice, radiatoare din otel, radiatoare de baie, radiatoare decorative, radiatoare din aluminiu,  panouri solare, incalzire in pardoseala,cazane termice pe lemn,cazane cu gazeificare, vase de expansiune, boilere centrale termice. Programul Casa Verde 2012.

Oferim solutii termice bazate pe echipamente de inalta eficienta.
Viziteaza  www.pufere.ro - magazin online  pentru a gasi produsele dorite sau apeleaza la un consultant pentru a primi sfaturi de specialitate despre produsele noastre.
Cazane cu gazeificare Maga, centrale termice Sunsystem, puffere Sunsystem, boilere Sunsystem, radiatoare Focus, radiatoare din otel Vogel&Noot, radiatoare decorative IRSAP, panouri solare Viessmann, vasele de expansiune Expanzomat.
Poti comanda online produse noastre folosind butonul “Adauga in cos”.
Pret centrale termice foarte avantajos.
Preturi de importator
.

Cazane termice pe lemn si cazane termice pe peleti sunt aparate cu functionare automata pe apa calda si sunt destinate pentru încălzirea caselor familiare, vile, blocuri de birouri, spatii de capacitate mica.
Cazane termice pe lemn cu gazeificare - procesul de ardere (care are la baza puterea calorica a combustibilului generata de gazeificare) este obtinut prin trecerea fortata a aerului inconjurator in camerea de ardere, prin utilizarea unui ventilator.

Solutii termice bazate pe echipamente de ultima generatie : centrala termica pe lemne,centrale termice pe gaz, centrale termice in condensatie, centrale electrice speciale pentru caminul dumneavostra, birouri sau spatii industriale.
Oferim centrale termice, calorifere si radiatoare, orice fel de model de centrala termica in condensatie pe lemne si centrale termice pe gaz cu tiraj natural marca Viessmann.
Centrale termice
pe gaz Viessmann la preturi speciale.

Puffere-acumulator de apa calda.
Oferta magazinului nostru cuprinde si puffere, puffere cu o serpentina, puffere fara serpentina, puffere cu doua serpentine, puffere cu doua serpentine, acumulatoare apa calda,stocatoare apa calda, puffere solare.
Rezervor acumulare pentru incalzire. Optimizeaza costurile cu incalzirea reducand substantial autonomia intre doua alimentari la centralele pe peleti sau lemn.Se foloseste pentru a creste randamentul sistemelor de incalzire.Permite utilizarea de la o pana la trei surse de caldura externe si a unei rezistente electrice.

Avantajele utilizarii unui acumulator apa calda tip puffer:
- mareste autonomia sistemului intre doua incarcari, dupa intrarea in regim a puffer-ului, oferind avantajul nealimentarii cu lemn pe timpul noptii;
- instalatia poate functiona la temperatura joasa in timp ce cazanul este mentinut la o temperatura inalta; astfel se obtine un randament maxim si o protectie eficienta anticondens atat a cazanului cat si a traseului de gaze arse;
- permite racordarea la un sistem de panouri solare;
- racordarea la mai multe circuite de incalzire se poate face direct din puffere.

Oferte si preturi boilere electrice, boilere termoelectrice, boilere electrice, boilere tanc in tanc. Boilere Sunsystem. Boiler electric si termoelectric.
Boliere destinate pentru producerea si stocarea apei calde menajere si pentru incalzire cu ajutorul agentului termic furnizat de un cazan. Prin utilizarea boilerelor scade pretul instalatiei si spatiul ocupat.Permite folosirea a maxim 3 surse de caldura externe si o rezistenta electrica pentru completarea necesarului de caldura.
Economie de cheltuieli si de spatiu.

puffere cu o serpentina, puffer fara serpentina, puffere cu doua serpentine